We stellen het op prijs dat u Grass Valley EDIUS wilt leren kennen.

De beste manier om dit te doen is door het uit te proberen onder  omstandigheden op uw eigen pc, notebook of werkstation.
Kijk ook eens naar de naadloze integratie van de huidige I / O-kaarten van Blackmagic Design, AJA en Matrox.

Geniet van de mogelijkheid om uw kleurcorrectie in 'realtime' uit te voeren en te combineren met andere videofilters en effecten.

Overtuig uzelf van de  'realtime' prestaties van EDIUS een 64-bits toepassing en exporteer uw film in elk gewenst formaat. De proefversie bevat een watermerk in de 'preview' en  export.

Om EDIUS uit te proberen, bieden wij u een volledige versie zonder beperking voor de tijdspanne van 30 dagen - zonder enige verplichting van uw kant: EDIUS proefversie zonder enige beperking.

De proefversie werkt alleen als uw computer is verbonden met internet. Zonder toegang tot internet kan de proefversie niet worden gestart.

Als u meer wilt weten over de functies in EDIUS, kunt u de Engelse EDIUS-handleiding gratis downloaden of de gratis EDIUS standaard introductie-tutorial gebruiken.

Voor verdere vragen over EDIUS kunt u contact opnemen met uw lokale EDIUS-wederverkoper of lid worden van het EDIUS-gebruikersforum.

De proefversie eindigt automatisch na 30 dagen. Maar hoogstwaarschijnlijk wilt u graag blijven werken met EDIUS. Voor aantrekkelijke aanbiedingen om EDIUS aan te schaffen, neemt u contact op met uw lokale EDIUS-wederverkoper.