Grass Valley brengt vandaag EDIUS X versie 10.10 uit. Er is een aantal nuttige functies aan de software toegevoegd en een aantal bugs is verholpen. Zoals altijd ontvangen EDIUS X gebruikers de update naar versie 10.10 gratis.

Hier kunt u de nieuwe EDIUS X versie 10.10 meteen downloaden. Deze versie bevat de volgende nieuwe functies:

  • Motion Tracking ondersteunt schaal en rotatie – EDIUS X is nu in staat om de schaal- en rotatie-tracking informatie te gebruiken en over te brengen naar het gekoppelde of verankerde object.

  • Render en Add to Timeline, tussen In/Out – deze optie (in eerste instantie niet aanwezig in EDIUS X) is nu weer beschikbaar.

  • Thumbnail weergave in het marker venster.

  • Gemakkelijk annuleren van meerdere opdrachten in de GV monitor.

  • Ondersteuning van de Skin Tone lijn in Vectorscope – EDIUS X heeft nu een skin tone lijn in de Vectorscope die het mogelijk maakt om de kleur van de huid te meten.


In de Release Notes en in onze aankomende podcast vindt u meer informatie over de nieuwe functies.

Deze kleine update naar versie 10.00.6653 bevat een aantal bugfixes. Details van deze update kunt u vinden in de EDIUS 10.00.6653 Release Notes.

Download EDIUS 10.00.6653

EDIUSX


EDIUS X wordt op 15 september om 17.00 uur (Amsterdam) 15.00 uur UTC* uitgebracht. Volg de livestream waarin we de nieuwe geweldige functies van EDIUS X presenteren die het begin zijn van een nieuw tijdperk van niet-lineaire editing. Het evenement wordt gehouden in het Engels met Nederlandse ondertiteling.


Bekijk het evenement hier live: EDIUS.NL/X

15:00 UTC*: Los Angeles 08:00 AM | New York 11:00 AM | Londen 16:00 | Parijs: 17:00 | Berlijn 17:00 | Moskou 18:00 | Peking 23:00 | Tokio 00:00


EDIUS X Top Functies

Bekijk ook onze drie opgenomen EDIUS Preview live stream video's waarin de deskundige EDIUS teams van Grass Valley en EDIUS.NET de topfuncties in EDIUS X presenteren. In deze video's, met ondertiteling in vele talen, worden de nieuwe Core van EDIUS, de nieuwe Audio Optimalisatie mogelijkheden en de geweldige nieuwe Effecten zoals naadloze overgangen tot in detail uitgelegd. Bekijk de video's hier: www.EDIUS.NL/X

Deze kleine update naar versie 9.52.6384 bevat een aantal bugfixes. Details van deze update kunt u vinden in de EDIUS 9.52.6384 Release Notes.

Download EDIUS 9.52.6384

Livestream events on 16th July and 20th August 2020

In three livestream events the expert EDIUS teams from Grass Valley and EDIUS.NET presents a preview of the top features in EDIUS X. The events are held in English with Dutch subtitles.

Watch the Livestream here: EDIUS.NET/X

Part II – Audio 16th July 2020 (15:00 UTC*)

Part III – Effects 20th August 2020 (15:00 UTC*)

*15:00 UTC:
Los Angeles 08:00 AM
New York 11:00 AM
London 16:00
Paris: 17:00
Berlin 17:00
Moscow 18:00
Beijing 23:00
Tokyo 00:00

Part I – Core, took place in June 2020. Watch the recorded livestream here: EDIUS.NET/X