Geweldige speciaal voor broadcast en live-event productie: Grass Valley biedt de "T2 Inruilactie" met besparingen tot €6.000 ($7.000) bij de aanschaf van een nieuw T2 4K-model met uitgebreide functies. De T2 4K-speler/recorder is een van de meest geavanceerde en krachtigste apparaten op het gebied van simultaan afspelen/opnemen.

Bezitters van een oude Grass Valley T2-speler/recorder kunnen hun oude T2 inruilen met een besparing tot € 6.000 ($ 7.000) bij aankoop van een nieuwe T2 4K:

trade-in pricelist


T2 4K

De T2 4K digitale recorder/spelers zijn 4K DCI, 4K UHD of HD/SD audio/video afspeel en opnamecentra, verkrijgbaar in drie configuraties voor vrijwel elke situatie.

De transport bediening op het voorpaneel heeft de uitstraling en het bedieningsgemak van een traditionele VTR.

In 4K-modus (DCI of UHD) wordt één opname of één uitvoerkanaal met 4K-inhoud ondersteunt. In de HD/SD-modus worden één opname kanaal en twee uitvoerkanalen in SD en HD ondersteunt.

Maar ook andere configuraties van kanalen zijn mogelijk zoals:

  • 3 recorder en 0 speler
  • 2 recorder en 1 speler
  • 0 recorder en 3 speler

Het heldere LCD-voorpaneel kan beelden van hoge kwaliteit weergeven en wordt aangevuld met een softwarepakket voor het beheren en selecteren van media clips, het bewerken en trimmen van clips en afspelen, inclusief het maken van afspeellijsten.


T2 4K

De T2 4K is voorzien van video/audio/remote/LTC-connectiviteit op het achterpaneel en kan ook bestanden accepteren via USB 3.0.  Gegevensoverdracht via een standaard Gigabit Ethernet-netwerk, van bestanden zoals  Grass Valley HQX-, XAVC-, XAVC S-, XDCAM-, P2-, AVC-ULTRA-, Apple ProRes 422-, Avid DNxHD- en MPEG-2 is mogelijk.

De T2 kan vrijwel elk bestand, formaat en codec importeren en voert cross-conversies (720p naar 1080p/i) in real time uit.

Naast de vele geweldige functies, krachtige workflow mogelijkheden en betrouwbare live performance specificaties zijn de T2 decks ook een perfecte partner voor EDIUS X Workgroup omdat ze live monteren  van bestanden terwijl  ze worden opgenomen mogelijk maakt, de zogenoemde groeiende HQX-file(s).

T2 4K UI

Laatste T2 4K Nieuws

Nieuwste versie 3.4.0.1791 (alleen voor T2 4K) maakt de volgende nieuwe functies mogelijk:

  • 2 of 3 kanaals opname voor T2 4K Elite en T2 4K Pro Multi-kanaals HD opname: 3 in 0 uit of 2 in 1 uit in Grass Valley HQX-codec (AVI of MXF)
  • ASIO-audio-opname door een USB ASIO Audio-apparaat (kan nu dus gebruikt worden voor audio-in en -out)
  • Ondersteuning voor 60.0p en 30.0p videoformaat (niet alleen 59,94p en 29,97p)
  • Dissolve overgang bij het in de wachtrij plaatsen van een andere clip door interactie van de gebruiker

T2 4K Back

T2 Inruilactie

Deze T2 inruilactie kan alleen worden aangeschaft via geselecteerde wederverkopers. Neem contact op met uw Grass Valley-wederverkoper of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie en een aanbieding.

Het maximum aantal eenheden dat een klant kan kopen tegen de speciale prijs in deze actie is gelijk aan het aantal eenheden dat wordt ingeruild. Modellen die in aanmerking komen voor inruil, inruilvoorwaarden en prijzen kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

Ga voor alle T2 4K-details naar de Grass Valley T2 4K product website.