Wat is de Chorus Hub Server?

De Chorus Hub Server is beschikbaar als een vooraf geconfigureerde pc-server waarmee meerdere EDIUS 11 editors in teamverband kunnen samenwerken aan projecten.

De Chorus Hub Server biedt een EDIUS 11 database met project metadata, zoals de locatie van bestanden. Bovendien levert de Chorus Hub Server metadata van mediaclips van de geselecteerde projecten aan meerdere gebruikers voor efficiënte samenwerking. Alle EDIUS 11 clients zijn via standaard ethernet verbonden met de Chorus Hub Server. Editors kunnen dus zowel op afstand via internet als op locatie werken.

De Chorus Hub Server gaat over het beheer van metadata, terwijl de betreffende mediabestanden kunnen worden opgeslagen op elk geschikt lokaal netwerk opslagapparaat of cloudopslag dienstverlener van uw keuze. Dit maakt EDIUS 11 en de Chorus Hub Server tot een zeer open en een van de meest flexibele oplossingen op de markt die de gebruiker niet dwingt tot een propriëtaire oplossing voor opslag.


Hoe profiteren EDIUS-editors van de Chorus Hub Server?

Stelt u zich een typisch scenario voor waarbij uren of zelfs dagen aan beeldmateriaal moet worden bekeken, geëvalueerd, getagd en gesorteerd, inclusief de in- en uitpunten. Terwijl een deel van het team de taak heeft om het beeldmateriaal voor te bereiden, kan de editor al beginnen met een ruwe montage van de voorgesorteerde clips op de tijdlijn.

De Chorus Hub Server biedt een API voor een volledig aanpasbare integratie van de AI-services die je echt nodig hebt. Of u nu een technische kwaliteitscontrole (QC) wilt uitvoeren op uw beelden, scène detectie wilt uitvoeren of gezichten of objecten wilt herkennen: EDIUS 11, de Chorus Hub Server en de uit te voeren services kunnen individueel op maat worden  aangepast door een EDIUS-expert om uw specifieke en individuele workflow te ondersteunen.


Heeft een solo-editor baat bij de Chorus Hub Server?

Nee, EDIUS 11 biedt dezelfde opties om metadata te beheren en AI-services te integreren en aan te passen, maar deze functies zijn alleen beschikbaar voor één gebruiker tegelijk.

De Chorus Hub Server communiceert met alle aangesloten Mync 11/EDIUS 11-sets, inclusief AI-services en beheert de samenwerkingsworkflow tussen een groep EDIUS 11-editors.

Wanneer twee of meer EDIUS 11 editors willen samenwerken, kan de Chorus Hub Server de workflow enorm versnellen en het gebruik van AI-services optimaliseren.

Waar kunt u de Chorus Hub Server Setup Guide vinden?

Je kunt de Chorus Hub Server Setup Guide hier online lezen of downloaden als .pdf.

Waar kunt u de Chorus Hub Server kopen?

Neem contact op met uw lokale EDIUS geautoriseerde wederverkoper of het EDIUS.NET team om uw Chorus Hub Server te laten configureren naar uw specifieke wensen, afhankelijk van de grootte van uw team en schaalbaar voor toekomstige behoeften. De EDIUS specialist is indien nodig ook uw expert in het opzetten van AI services, lokaal of in de cloud, passend bij uw wensen.