Grass Valley ontwikkelt en produceert hoogwaardige bewerkingshardware, met name voor EDIUS Pro 9 en EDIUS Workgroup 9. EDIUS 9 bevat al alle benodigde stuurprogramma's. Modellen met de naam "3G" ondersteunen HD tot een beeldsnelheid van 1080p50 / 60.

Meest uitgebreide SD / HD  I/O voor EDIUS

STORM 3G Elite 1

 

STORM 3G Elite bestaat uit een breakout-box met een PCIe 4X I/F-kaart voor desktopverbinding (4X-modus: tot 1080p50 / 60) en een Express 34 kaart (1X-modus: tot 1080i) voor laptop-installatie. Het is ontworpen om de meest uitgebreide SD / HD I/O ondersteuning te bieden voor de EDIUS NLE (apart aan te schaffen). Video aansluitingen omvatten dubbele 3G SDI, die kan worden gebruikt als een 3G SDI-signaal of als een paar high-definition en standaarddefinitie signaaluitgangen. Andere interfaces zijn 1080p-compatibele HDMI I/O, composiet (alleen SD) en component (tot 1080i) analoge video I/O.

STORM 3G Elite 2

 

3G-SDI I/O met HDMI monitoringuitgang voor EDIUS

STORM 3G 1

STORM 3G is ontworpen voor videoprofessionals die één oplossing willen voor zowel SDI-gebaseerde bewerkingen als tapeloze workflows, met de mogelijkheid om hun projecten te bekijken op betaalbare HDMI-monitoren. Gebaseerd op de PCI Express-vormfactor, heeft de STORM 3G oplossing 3G SDI-ingangen en -uitgangen, en een HDMI uitgang voor realtime preview monitoring in volledige resolutie. Ingebouwde 3G-SDI-audio biedt audiomonitoring van hoge kwaliteit. Het is een premium, krachtige oplossing voor het bewerken van materiaal van verscillende formaten en codecs met EDIUS NLE (afzonderlijk aan te schaffen).

 

STORM 3G 2

Multi I/O Processor voor EDIUS

STORM MOBILE 1

STORM Mobile versterkt de realtime veldbewerkingsmogelijkheden van de EDIUS NLE door verschillende ingangen en uitgangen te bieden met behulp van een PCIe 1X-kaart voor desktops of een ExpressCard 34-kaart voor laptops, met verschillende configuraties om uit te kiezen. De uitgebreide breakout box van STORM Mobile is uitgerust met een HDMI I/O (voor videoformaten tot 1080i), analoge component, analoge composiet, S-Video en ongebalanceerde audio voor de ultieme connectiviteit.

HD-SDI Invoer/Uitvoer en HDMI Uitvoer for EDIUS

STORM Pro Card 2

Editors van programma's van uitzendkwaliteit hebben een middel nodig om hun video en audio in de best mogelijke kwaliteit te bekijken en te evalueren. Gebruikers in een bestandsgebaseerde netwerkomgeving hoeven vaak geen baseband-video of -audio op te nemen, maar willen toch een voorbeeld van projecten bekijken op hetzelfde kwaliteitsniveau als de uiteindelijke, geleverde kwaliteit. STORM Pro-hardware biedt hiervoor de middelen.

Bij gebruik in combinatie met EDIUS bewerkingssoftware (afzonderlijk aan te schaffen), biedt de op PCI Express gebaseerde STORM Pro u een constant gesynchroniseerd, volledig resolutievoorbeeld van effecten en inhoud rechtstreeks vanuit de tijdlijn.

Ook beschikbaar als Bay-versie

STORM Pro and BAY