Heroglyph

 

ProDAD Heroglyph V4 Pro is de ideale software om professionele videotitels en animaties te maken.

Dankzij "QuickStart-presets" kunnen zelfs beginners eenvoudig animaties van hoge kwaliteit maken voor de volgende velden:

• Titels en ondertitels (lower-third)
• Animatie van reisroutes
• Samenstelling van diavoorstellingen en video-muren
• Auto-geanimeerde handschriften

Heroglyph V4 biedt een uitgebreide verzameling van meer dan 500 sjablonen en elementen.
Vooraf ingestelde animaties kunnen individueel worden aangepast aan uw behoeften.

Het gebruik is gemakkelijk en logisch. De menu navigatie is gebaseerd op Microsoft Office en hoeft daarom niet te worden aangepast.
Vandaar dat ProDAD Heroglyph V4 Pro perfect is voor ambitieuze amateurs, maar ook voor professionele gebruikers, zoals huwelijks-videografen die meer functionaliteiten nodig hebben dan de basis titeloplossingen geïntegreerd in Premiere, EDIUS en anderen kunnen bieden.

U kunt Heroglyph gebruiken als stand-alone software maar ook als een plug-in in EDIUS. Als plug-in is Heroglyph geïntegreerd in het EDIUS-effect palet en biedt het veel voordelen.
Als u een reisroute wilt versnellen of vertragen, hoeft u alleen maar de specifieke clip op de EDIUS-tijdlijn in te korten of uit te breiden.

Alle aanpassingen en wijzigingen kunnen worden aangebracht in het EDIUS-project. Dit maakt het gemakkelijk om overzicht te houden over complexe animaties en mogelijke wijzigingen. Elke aanpassing kan onmiddellijk worden gecontroleerd op de EDIUS-tijdlijn en indien nodig worden geoptimaliseerd.

Ontdek wat nog meer mogelijk is in de trailer van Heroglyph V4.

De laatste versies van de installeer programma’s vindt u op onze download pagina.

Alle plug-ins zijn beschikbaar via uw lokale EDIUS wederverkoper.