EDIUS X wordt geleverd met proDAD Vitascene V4 EE. Dit is een indrukwekkende collectie met meer dan 100 geheel nieuwe effecten voor naadloze overgangen en meer dan 250 andere effecten die ook geschikt zijn voor titel animatie. Hierdoor is dit effecten pakket ideaal voor elk type film of documentaire. Als u wilt kunnen kiezen uit nog meer overgangseffecten en videofilters, dan is ProDAD Vitascene V4 PRO de perfecte keus!

Promotie: Op dit moment bieden we alle EDIUS X gebruikers een update naar Vitascene V4 Pro tegen een geweldige promotieprijs (besparing van ongeveer 500 EUR/USD ten opzichte van de normale prijs van de volledige versie).

Bekijk onze video met een selectie van geweldige effecten en filters en zie wat Vitascene V4 Pro te bieden heeft:Met meer dan 1.400 professionele overgangseffecten en video filters biedt proDAD Vitascene V4 PRO waarschijnlijk de meest uitgebreide en veelzijdige collectie hoogwaardige effecten. Dit maakt Vitascene V4 het ideale effect pakket, voor filmmakers, content creators, bruiloft fotografen en documentaires of reisverslagen makers.

Als exclusieve bonus voor EDIUS-gebruikers wordt proDAD Vitascene V4 geleverd met alle 1.400 Vitascene V4 presets die gemakkelijk toegankelijk zijn in het EDIUS effecten menu. Deze nauwe integratie zorgt voor een zeer comfortabele en ultra-snelle workflow.

Vergeleken met zijn voorganger is proDAD Vitascene V4 in omvang gegroeid van ongeveer 700 tot ongeveer 1.400 filters en overgangseffecten.
In Vitascene V4 wordt een volledig nieuwe uitgebreide effectcategorie geïntroduceerd die momenteel bovenaan het verlanglijstje van veel filmmakers staat: "Naadloze Overgangen".

"Seamless Transitions" oftewel Naadloze overgangen" maken bijzonder dynamische, organische en vloeiende overgangen mogelijk. Een hoogwaardige ‘motion blur’ kan ook worden gecombineerd met een uniek kleurverschuivingseffect. Veelzijdige voorinstellingen maken het mogelijk om de effecten snel en eenvoudig toe te passen. De intensiteit van de filters en de stijl van de animatie kunnen desgewenst via keyframes nauwkeurig worden geregeld en aangepast aan het individuele videomateriaal. Dit biedt de gebruiker nieuwe en flexibele ontwerpmogelijkheden. De "Seamless Transitions" verrijken de creatieve toolset van elke ontwerper en zijn ook uitstekend geschikt voor dynamische titel- en grafische animaties.

Alleen al in het onderdeel "Seamless Transitions" zijn al een twaalftal verschillende categorieën opgenomen, zoals wipes, zooms, warps, stretching of panoramische overgangseffecten. Deze groepen worden vervolgens verder onderverdeeld in verschillende kenmerken en stijlen.

Naast de nieuwe "Seamless Transitions" biedt Vitascene V4 PRO het hele spectrum van de beproefde proDAD-videofilters en overgangseffecten in de beste professionele kwaliteit.

Daartoe behoren zowel filters voor ‘looks’ als lichtfilters voor de belichting van uw scène in de postproductie. Dit gaat van zachte accenten en reflecties tot glinsterend licht. Veranderingen in kleur en helderheid zorgen voor een romantische of dynamische sfeer. Spotlight effecten maken het mogelijk om details te accentueren en te benadrukken.

Presenteer uw foto's in de stijl van een cartoon, een potloodtekening of in een 3D ‘look’!
Creëer surrealistische werelden door landschaps- en bouwopnamen om te zetten in miniatuurlandschappen met het tilt shift-effect.

Videofilters met zeer efficiënte algoritmen verbeteren oudere of minder perfecte opnamen en optimaliseren contrast, helderheid, scherpte en kleur; allemaal volautomatisch en in een mum van tijd!

De Vitascene V4-videofilters kunnen ook uitstekend worden toegepast op teksten en afbeeldingen, waardoor bijzonder indrukwekkende effecten en animaties kunnen worden gecreëerd door slechts enkele muisklikken en zonder enige programmeer inspanning.

De effectieve GPU-versnelling maakt Vitascene V4 bijzonder krachtig en snel. Dit maakt het gebruik van Vitascene V4-effecten leuk, vooral in EDIUS.

De laatste versies van de installeer programma’s vindt u op onze download pagina.

Alle plug-ins zijn beschikbaar via uw lokale EDIUS wederverkoper.

EDIUS_X_Vitascene_V4_Presets