vistitle25 b2

De kracht van VisTitle ligt in de reeks mogelijkheden die de software biedt als een plug-in voor EDIUS. VisTitle biedt een duidelijke menustructuur en voorinstellingen, zodat u onmiddellijk creatief kunt beginnen, zelfs als u de software voor het eerst gebruikt. Gevorderde gebruikers kunnen alle instellingen aanpassen aan hun individuele behoeften en complexe composities maken.

Met VisTitle kunt u niet alleen ondertitels of aftitelingen maken, maar ook complexe 3D-animaties. Aangezien VisTitle is ontworpen voor EDIUS, kan het naadloos worden geïntegreerd en garandeert  een ideale workflow.

Heeft U al gewerkt met een motion graphics-programma? Als dat het geval is, weet u misschien hoe lang het duurt om zo'n software te leren, voordat u echt goede resultaten kunt behalen. Maar als u het niet regelmatig gebruikt, vergeet u snel weer veel functies.

In VisTitle is het zelfs voor beginners gemakkelijk om het juiste object te kiezen uit een scala aan professionele voorinstellingen en deze toe te voegen op de tijdlijn (bijvoorbeeld voor een ondertitel). Met slechts een paar klikken kunnen alle voorinstellingen worden aangepast.

Dubbelklik op de VisTitle-clip op de EDIUS-tijdlijn en een menu venster wordt geopend. Hier kunt u de typische details invoeren die nodig zijn voor een ‘lower third’ (zoals naam en beroep van een geïnterviewde).

Natuurlijk kunnen alle parameters individueel worden ingesteld. Met VisTitle kunt u in zeer korte tijd en met minimale inspanning goede resultaten behalen. U kunt tijdens het hele proces een voorbeeld van uw werk in realtime bekijken.

Zelfs voor ambitieuze gebruikers biedt VisTitle bijna alle mogelijkheden voor het maken van complexe composities. Verschillende objecten zoals geanimeerde tekst, 3D-objecten of afbeeldingen kunnen eenvoudig worden toegepast op een tijdlijn.

 

Optionele plug-ins voor VisTitle 2.9

Er zijn vijf extra plug-ins beschikbaar om complexe animaties gemakkelijker te maken.

3D particles

Ondersteunt verschillende soorten deeltjes-emitters, zoals punt-emitter, lijn-emitter, rechthoek-emitter, cirkel-emitter, box-emitter, bol-emitter enzovoort. Het ondersteunt ook 3D-transformatie op basis van keyframes. Enkele of meerdere deeltjes streams kunnen worden toegepast, alles met een real-time preview.

 

Handwriting

Vereenvoudigt de animatie van zelfgemaakte stroken en contouren. Om de straal en contouren van de stroken aan te passen kunnen keyframes worden ingesteld. Er is ook een kubieke bezier.

 

Karaoke

Een geweldige tool voor iedereen die karaoke-video's maakt en weet hoe moeilijk het is om muziek en ondertiteling gesynchroniseerd te houden. Deze plug-in ondersteunt de import van tekstbestanden van songteksten. Verder kunnen ook mp3 en wav audiobestanden geïmporteerd worden en wordt de waveform van deze bestanden in de audiotrack weergegeven. Het maakt het ook mogelijk om titels in te stellen terwijl tegelijkertijd naar de tijdlijn wordt geluisterd - uiteraard in realtime.

 

2D path to 3D

Extrudeer elke Bezier-curve in de Z-richting om 3D-objecten te maken, met name gebruikt voor 3D-deeltjes objecten. Ondersteunt diepte parameters, afkantingseffecten met instelbare parameters en nog veel meer.

 

3D Charts

De plug-in voor 3D-kaarten kan worden gebruikt om 2D- / 3D-kaart animaties te maken, waaronder cilinder grafieken, cirkel diagrammen, enz. De diagramgegevens kunnen worden aangepast via keyframes op de tijdlijn. Ondersteunt 3D-licht en 3D-kaart animaties op basis van keyframes.

 

Upgrade van VisTitle

Naast de hoofdversie van VisTitle kunt u ook een plug-in-pakket kopen met de 5 extra plug-ins die hierboven zijn geïntroduceerd.

Tip: Als u VisTitle 2.x al in de licentieversie heeft gekocht (d.w.z. met online activering, NIET de USB-dongle-versie), kunt u direct versie 2.9 installeren.


Nieuw: Version 2.9 Download (gratis upgrade voor alle VisTitle 2.x-klanten)

 

Conclusie

VisTitle biedt een scala aan mogelijkheden terwijl het eenvoudig te gebruiken is.

 

De laatste versies van de installeer programma’s vindt u op onze download pagina.

Alle plug-ins zijn beschikbaar via uw lokale EDIUS wederverkoper.