Titler Pro 5 van de Amerikaanse fabrikant NewBlue maakt deel uit van EDIUS 9. Het geoptimaliseerde titelprogramma voor EDIUS 9 bevat meer dan 120 sjablonen van hoge kwaliteit voor de professionele creatie van intro's, animaties, titels, naamplaatjes en eindtitels. De sjablonen kunnen worden aangepast en opgeslagen als een afzonderlijke sjablonenlijst.

Naast de sjablonen, bevat het titel-pakket 536 effecten, 412 overgangen, 89 stijlen, 39 alineastijlen, 30 vormen en 19 belichtingen.

Naast het Engels, is het titelprogramma volledig vertaald in het Frans, Duits, Italiaans en Spaans, waardoor het voor veel gebruikers nog gemakkelijker zal worden om vertrouwd te raken met het programma.

Titler Pro 5 biedt antwoord op de vraag van veel gebruikers die op zoek zijn naar een oplossing die aanzienlijk meer opties biedt dan de EDIUS Quick Titler en toch gemakkelijk te gebruiken is.

Titler Pro 5 met een waarde van meer dan €400 wordt gratis aangeboden aan alle geregistreerde en toekomstige EDIUS 9-gebruikers.

Net als EDIUS kan de Titler Pro 5 in de EDIUS-versie ook zonder enige beperking op de tijdlijn worden gebruikt.

NewBlue Titler Pro 5 kan worden gedownload op de EDIUS-ID Website.

Hieronder vindt u een gedetailleerde instructie voor downloaden en installeren, evenals tips en trucs:

 

 

NewBlue nieuws uit de NAB-rapportage 2018

 

De laatste versies van de installeer programma’s vindt u op onze download pagina.

Alle plug-ins zijn beschikbaar via uw lokale EDIUS wederverkoper.