Exclusief voor EDIUS 11 gebruikers: actieprijzen voor NewBlue Titler Pro 7, Titler Pro 7 Ultimate en NewBlue TotalFX 7. Deze en andere plug-in aanbiedingen kunt u vinden bij uw lokale EDIUS reseller of rechtstreeks in de online winkel.

nbt7

EDIUS 11 komt met de de titel programma's Grass Valley QuickTitler voor eenvoudig titels en de nieuwe  VisDom VisTitler 3.0 Express. Voor gebruikers die Titler Pro 7 in EDIUS X hebben gebruikt en het nu in EDIUS 11 willen gebruiken, is er een speciale prijs en zijn er ook aantrekkelijke upgrade voorwaarden naar de nog uitgebreidere Ultimate versie of naar het complete TotalFX 7 pakket van NewBlue. Total FX 7 heeft naast Titler Pro 7 Ultimate ook alle effect filters en overgangen.

NewBlue Titler Pro 7 is een uitgebreid en veelzijdig titel programma. Het is gebaseerd op de fundamenteel herziene NTX engine, die geoptimaliseerde prestaties en een grote flexibiliteit in de workflow biedt. Dankzij de efficiënte compressie hebben de titels minder opslagruimte nodig en zijn ze nog efficiënter. Hier valt duidelijk de ervaring op van de Amerikaanse softwarefabrikant NewBlue, die ook titelprogramma's voor live-gebruik in de TV-uitzendsector aanbiedt.

De intelligente workflow maakt ongecompliceerde aanpassingen en veranderingen mogelijk. Dankzij het "Multi-Title-Management" en de "Elastische Tijdlijn" kunnen grafische aanpassingen en wijzigingen voor het hele project in een fractie van een seconde worden uitgevoerd vergeleken met als u de titels een voor een moest aanpassen.

Elastische Tijdlijn: Moet een titel worden ingekort of uitgebreid? Met de Titler Pro 7 en enkele muisklikken kunt u de titel eenvoudig op de gewenste lengte brengen. De intro- en outro-sequenties worden automatisch aangepast. Dit maakt dat er geen verdere omslachtige bewerkingsstap op de tijdlijn nodig is. De titel kan onmiddellijk worden afgespeeld zonder dat deze moet worden gerenderd. Overigens kunnen titels met verschillende lengtes, maar met hetzelfde design ook op de tijdlijn worden gemaakt.


Elastic Timeline Pro:

Met Titler Pro 7 van NewBlue kunt u snel en makkelijk professionele titels maken. Er zijn meer dan 500 of 700 sjablonen (Titler Pro7 + 500 sjablonen / Titler Pro 7 Ultimate + 700 sjablonen) beschikbaar, waaronder honderden nieuwe ontwerpen, om u te helpen het optimale design voor uw huidige project te vinden. Natuurlijk kunnen objecten, kleuren en animaties worden aangepast aan uw ideeën.

Meer dan 500/700 sjablonen, individueel aanpasbaar:

Met de intuïtieve gebruikersinterface kunt u ook uw eigen ontwerpen maken, die met behulp van voorbereide animatie- en effect sjablonen creatief en eenvoudig kunnen worden uitgevoerd. Maar wat als ineens een lange dubbele naam of functionele aanduiding niet meer past  op de achtergrond van de voorbereide afbeelding? Met andere programma's zou u waarschijnlijk moeten overschakelen naar een kleiner lettertype, wat vaak erg onhandig is. Titler Pro 7 schaalt de gekoppelde achtergrondafbeeldingen eenvoudig naar de gewenste grootte - er zijn geen verdere aanpassingen nodig en de lettergrootte blijft voor alle titels gelijk!

Automatisch schalen:

De nieuwe roltitelfunctie van Titler Pro 7 is een ander voorbeeld van maximaal gemak en veelzijdigheid. De roltitelfunctie maakt indruk door de eenvoudige bediening en de bijzonder hoogwaardige, flikkervrije weergave. U hoeft niet moeizaam de duur van een titel te berekenen of meerdere tekstdocumenten samen te voegen. In plaats daarvan ontwerpt u de gewenste roltitel comfortabel via het menu. U definieert gewoon de gewenste kolombreedte, voert uw tekst in en bepaalt de gewenste duur van uw titel. Titler Pro 7 doet dan de implementatie voor u.

Roltitel - gewoonweg perfect:

Heeft u ook vaak verschillende stijlen in een tekstveld willen gebruiken, zij het in de tekstgrootte in de kleur of andere attributen? U zou bijvoorbeeld de voornaam anders kunnen weergeven dan de achternaam in een "lower third". "Style Breaks" is de naam van de nieuwe opmaakfunctie van Titler Pro 7, die dit zonder problemen mogelijk maakt en ook de workflow versnelt.

Verschillende stijlen in één regel? "Style Breaks" maakt het mogelijk:

De huidige versie Pro 7 van NewBlue Titler is een optimale oplossing voor alle redacteuren die in de kortst mogelijke tijd een professionele look willen bereiken. Veel functies, waaronder de herziene undo-functionaliteit en de grote efficiëntie in het bewerken en aanpassen van (sub)titels, zorgen voor een snelle workflow en een uitstekend resultaat. Dit alles tegen een aantrekkelijke upgradeprijs!

 

De laatste versies van de installeer programma’s vindt u op onze download pagina.

Alle plug-ins zijn beschikbaar via uw lokale EDIUS wederverkoper of rechtstreeks in de online winkel.