In deze kleine update naar EDIUS X versie 10.33.9453 zijn de EIZO CG2700X/2700S toegevoegd als doelmodellen voor Monitor Control in de Workgroup-versie. Daarnaast lost de update een aantal bugs op.

Hier kunt u EDIUS X-versie 10.33.9453 downloaden

Deze update naar EDIUS X versie 10.33.9356 bevat verschillende nieuwe functies, waaronder:

  • Updates voor formaatondersteuning: Apple ProRes RAW, BMD Raw, RED Raw, Sony RAW, Sony Venice
  • Updates voor formaatondersteuning: Avid DNxHD en DNxHR V2.7.3.68 (alleen Workgroup)
  • Updates voor AJA-hardware
  • Ondersteuning voor AJA IO X3-hardware
  • Nieuwe renderoptie: nieuwe gebruikersinstelling "Show separate render progress dialog" maakt maximale renderkracht mogelijk zonder achtergrondweergave
Daarnaast lost de update een aantal bugs op.

Details over deze update vindt u in de EDIUS X versie 10.33.9356 Release Notes

Hier kunt u EDIUS X versie 10.33.9356 downloaden

IBC, de grootste Broadcast en Video beurs van Europa, vond zojuist plaats in Amsterdam.

Het EDIUS.NET-team was natuurlijk ter plaatse om nieuwe en opkomende functies in EDIUS X te presenteren, waaronder native OFX-ondersteuning en AMPP-integratie.

Bekijk ons ​​IBC 2022-rapport en leer meer over deze geweldige nieuwe mogelijkheden!

Bezoek Grass Valley en het EDIUS.NET Team op IBC Show 2022 in Amsterdam!

Lees meer over de laatste nieuwe functies en functies van EDIUS.
EDIUS X wordt getoond op de Grass Valley stand 9A01 in hal 9 in RAI Amsterdam van 9-12 september 2022.

We zien je graag in Amsterdam!

Grass Valley komt tegemoet aan de wens van veel particuliere gebruikers en biedt met EDIUS X Pro Home Edition de volledige functionaliteit van het bekroonde montageprogramma EDIUS X Pro. Klanten besparen meer dan 50% op de reguliere prijs van de volledige versie. EDIUS X Pro Home is verkrijgbaar voor slechts € 209 plus lokale belasting.

"Er zijn drie beperkingen" zegt Michael Lehmann-Horn, CEO van magic multi media GmbH en wereldwijd EDIUS Distributeur: "De EDIUS X Pro Home Edition is uitsluitend gericht op particuliere gebruikers en mag niet commercieel worden gebruikt. Verder komt de Home Edition niet in aanmerking voor de reguliere upgrade naar een toekomstige EDIUS versie 11 en kan het slechts op 1 PC geactiveerd worden."

EDIUS X Pro staat bekend om zijn uitstekende prestaties en stabiliteit. Het biedt Achtergrond Rendering waardoor de workflow vloeiend, creatief en vrijwel niet te stoppen is. EDIUS ondersteunt de nieuwste opname formaten en camera codecs en het maakt het mixen van materiaal mogelijk, ook in termen van frame rate en resolutie, op één tijdlijn. EDIUS is beschikbaar zonder abonnement verplichting.

De EDIUS X Pro Home Edition biedt de volledige functionaliteit en alle mogelijkheden van de reguliere volledige versie, inclusief de bonus plug-ins van Acon, ProDAD en NewBlue voor het optimaliseren van audio, titelcreatie en video-effecten. Bovendien zijn alle komende EDIUS X 10.xx updates inbegrepen.

Op www.EDIUS.NL kunnen gebruikers veel informatie vinden over EDIUS en is er gratis ondersteuning beschikbaar in het Nederlands.

Michael Lehmann-Horn: "We zijn verheugd dat we nu de EDIUS X Pro Home Edition kunnen aanbieden met meer dan 50% korting op de prijs van de reguliere versie, een zeer aantrekkelijk aanbod voor toegewijde particuliere gebruikers". EDIUS X Pro Home Edition is vanaf vandaag verkrijgbaar bij EDIUS wederverkopers.