Grass Valley voldoet aan de wensen van veel particuliere gebruikers en biedt met de EDIUS Pro 9 Home Edition nu het bekroonde bewerkingsprogramma EDIUS Pro 9 aan met volledige functionaliteit van de Pro versie. Klanten besparen meer dan 50% op de prijs van normale volledige versie. De "Home Edition" is beschikbaar voor slechts 209€ plus BTW.

"Er zijn twee beperkingen" vertelt Michael Lehmann-Horn, CEO van Magic Multi Media GmbH en EDIUS Distributeur.   "De EDIUS Pro 9 Home Edition is uitsluitend gericht op particuliere gebruikers en mag niet commercieel worden gebruikt. Bovendien komt de Home Edition niet in aanmerking voor de normale upgrade naar een toekomstige EDIUS versie 10."

EDIUS Pro 9 staat bekend om zijn uitstekende prestaties en stabiliteit. Het is beschikbaar zonder abonnementsverplichting. In de huidige versie biedt de bewerkingssoftware talrijke geoptimaliseerde functies voor de creatieve videograaf en voor het monteren van  privé opnames van een huwelijksfeest of vakantiereis.  Tot de functies behoren multi-camera-bewerking en kleurcorrectie voor het creëren van een "film-look"  en voor de snelle correctie van kleurzweem. EDIUS Pro 9 ondersteunt bijna elke moderne camera-codec in oorspronkelijk formaat en maakt het mogelijk om materiaal  van verschillende beeldsnelheid en resolutie te mengen,  op een tijdlijn.
EDIUS Pro 9 draait al op een standaard notebook of kantoor PC en vereist daarom meestal geen extra investeringen in nieuwe hardware. Op www.EDIUS.NL kunnen gebruikers veel informatie vinden over EDIUS en er is gratis ondersteuning beschikbaar in het Nederlands.

Michael Lehmann-Horn : "We zijn blij dat we EDIUS Pro 9 Home Edition voor meer dan 50% van de prijs van de reguliere versie kunnen aanbieden. Dit is een zeer aantrekkelijk aanbod voor toegewijde particuliere gebruikers. EDIUS Pro 9 Home Edition kan worden aangeschaft via EDIUS resellers tot 31 augustus 2019".

Meer informatie is te vinden op www.EDIUS.NL.